keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Rakenneultra

"kyllä tässä ihan niinkuin näkyisi kivekset.. Joo o, tässä ihan selvästi on pippeli!" Tällaisen uutisen kuulimme tänään <3 Voi miten ihanaa, pieni poika! Toisaalta, yhtä onnellinen olisin tytöstäkin ollut :) Kyllä tähän varmaan voi sitten jo täysin luottaa??

Pikkuinen oli kasvussaan viikon edellä, niinkuin tähän asti joka kerta ollutkin. Paino arvio n. 500g. Kaikki rakenteet niinkuin pitääkin! Ultraus kesti yllättävän kauan, n. 45 min. Ja lääkäri painoi ultra laitetta vasten mahaani tosi kovaa, välillä jouduin ihan sanomaan että nyt sattuu tosi kovasti :( Oli kyllä niin hienoa nähdä pikkuinen pitkästä aikaa! Siellä se jumppasi, pääasiassa oli kyllä aika paikoillaan. Lääkäri oli sama kuin tähän asti joka kerta ollut. Ultrakuviin olin taas kyllä pettynyt.. Nyt saatiin mukaan kaksi kuvaa, toisessa näkyy puoliksi kasvot edestä ja toisessa näkyy vain otsa ja käsi! Laitan kuvaa myöhemmin kun saan ne skannattua. Mutta en vaan ymmärrä miksei muka parempaa kuvaa saatu kun tyyppi niin hienosti poseerasi..

Nyt mietteissä 4d ultra, johon pääsisi viereiselle paikkakunnalle. On vaan aikast kallista touhua.. No katsotaan nyt :) Tuntuu kauhean pitkältä ajalta että nähdään pikkuinen seuraavaksi vasta synnytyksessä! Olisi se kyllä hienoa saada muistoksi lapsellekin dvd jossa niin tarkkaa kuvaa pikkuisesta. Suositus tuohon 4d ultraan on rv 24-34, mitä heidän nettisivuiltaan luin. Paras näkymä saadaan rv 24-29.

Minulta otettiin ne perus mittaukset; hemoglobiini, verenpaine, paino. Olen nyt ollut ilman rautalääkettä reilu viikon ja sen kyllä huomasi olosta! Hengästyttää, väsyttää ja pulssi niin korkea että tuntuu kuin sydän hyppäisi rinnasta ulos! Hemppa oli laskenut nyt 113 (viimeksi 138). Rautalääkitys siis aloitetaan uudelleen, tervetuloa takaisin ummetus! Verenpaine normaali. Paino oli nyt +3 kiloa, eli koko raskauden aikana tullut nyt tuon verran. Tästä se sitten lähtee nousuun, varmaankin ihan turhaan murehdin ettei paino ollut aiemmin noussut. Sisätutkimus tehtiin, kaikki ok. Sairaslomaan laittoi jatkoa, iskiaskipujen takia lähinnä. Ja oli sitä mieltä että jos ei kevyempää työtä minulle löydy niin sairaslomaa äitiysloman alkuun asti :/ Harmittaa, joudun nyt kelan sairauspäivärahalle kun olen ollut jo niin pitkään sairaslomalla ettei työnantaja maksa palkkaa enää. Mutta tottakai lapsi laitetaan etusijalle! Ja tottahan tuo, että työssäni on vaarallistakin.. Huomenna soitan pomolle ja kyselen kevyemmistä töistä, tiedän kyllä ettei sellaisia meillä olekaan..

Nyt juomaan kuumaa mehua, taitaa flunssa tehdä tuloaan!

Kiisimy ja pikkuinen rv 20+1

*Muoks. Tässä nämä ultrakuvat, eihän niistä paljon selkoa saa, tosi mustia kuvia mielestäni.. Kateellisena katselin ystäväni ultrakuvia parin vuoden takaa :) Kokovartolakuvakin olisi ollut mielestäni ihana!


 

1 kommentti:

  1. Heippa! Onnea pojasta, sellainen pikkuinen ihme meillekin on tulossa tanmikuussa! :) kui se lääkäri niin kovaa siellä ultrassa on painanu! Meillä otti ihan hellästi. Tuo 4D olis kyll ihana ja pääsis vielä näkee vaavinki, mut on se kyl hirveen hintasta, ei taida raskia :) ihanaa odotusta sinne,iskiaskivuista huolimatta! Täällä kans oltu jo 4 viikkoa sairaslomalla, jatkuvan migreenin ja jännitysniskan takia, mut ens viikolla menen taas koettaan töitä.

    VastaaPoista